Kuvittaja Elina Jasu

Elina_Jasu_kuva

Hei!

Olen Varsinais-Suomessa asuva päätoiminen kuvittaja: teen muun muassa kirja-, lehti- ja postikorttikuvituksia. Olen myös kirjoittanut kaksi lastenkirjaa: Kohti kinoksia ja Löytöjä lomapäivänä (Myllylahti 2020 ja 2022). Tällä hetkellä pääosa töistäni on sydäntäni lähellä olevia lastenkirjakuvituksia, mutta olen kiinnostunut myös muunlaisista toimeksiannoista. Olen Kuvittajat ry:n jäsen, ja teen töitä toiminimellä.
 

Etsin mielelläni arkisiin juttuihin vähän uudenlaisia, hauskoja kulmia, ja tämä näkyy myös kuvissani. Toivon, että piirrokseni välittävät iloa, tsemppiä, myötätuntoa - ja auttavat omalta osaltaan muita kertomaan näistä tunteista. Kuvituksiani on usein kuvailtu lämminhenkisiksi, ilmeikkäiksi ja selkeiksi. Kuvitusten tekemisessä yksi hieno puoli on mielestäni se, että saa tutustua paitsi uusiin ihmisiin myös uusiin asioihin: paneudun mielelläni huolella kuvitettavaan aiheeseen. Aihepiireistä minulla on erityisosaamista käsitöistä ja kansatieteestä aiempien opintojeni myötä.


Useimpia tuotteita on mahdollista saada jälleenmyyntiin. Ota yhteyttä niin katsotaan, millaista yhteistyötä voisimme tehdä!

Terveisin, Elina

 

 


Varmimmin tavoitat sähköpostilla: info (at) mantelina.fi
 

Puhelin (miel. arkena klo 10-18): +358 50 412 17 71
 

Postitusosoite:
Mantelina
Nuolemontie 13 A 1
21420 LIETO

 

Y-tunnus: 2616516-1
 

 


Jätä viesti:

*
*
*
Jätä puhelinnumero, jos haluat että sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse.
*
*