Löytöjä lomapäivänä -kirja

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla.

20,00

!! Kirjaa saa tilattua edelleen esim. täältä: https://myllylahti.fi/kirjat/lastenkirjat/löytöjä-lomapäivänä-detail


Löytöjä lomapäivänä on lämminhenkinen kuvakirja arjen pienistä sattumuksista ja yhdessä tekemisestä. Jimpun, Enskan ja Suvin nokkeluus ja avuliaisuus ovat tarpeen, kun leppoisa kesäpäivä saa odottamattomia käänteitä. Kaveriporukkaan kuuluu tietenkin myös naapurin mummu Anja. Löytöjä lomapäivänä on itsenäinen jatko-osa vuonna 2020 ilmestyneelle Kohti kinoksia -kirjalle.

 

Aurinko porottaa ja ahomansikat tuoksuvat, kun Jimppu ystävineen saapuu viikonlopun viettoon mökille. Käy kuitenkin köpelösti: ovi pamahtaa lukkoon ja avain jää mökkiin. Miten nyt päästään sisään?

Pulma jää pian toiseksi, kun pusikosta alkaa kuulua rapinaa. Ääni johdattaa lapset ja Anjan tekemään yllättäviä löytöjä, ja niin he tempautuvat odottamattomasta tilanteesta toiseen.


Mutta miten tähän liittyvät mansikkahillo, virveli ja itsestään liikkuva karttamerkki?

Löytöjä lomapäivänä on tarina siitä, mitä kaikkea hauskaa voi sattua, kun lähtee matkaan avoimin mielin. Välillä ihmetyttää, välillä naurattaa ja tiukoistakin paikoista selvitään yhteistyön voimalla. Pienistä sattumuksista muodostuu kokoaan suurempi seikkailu, joka saa lukijankin hyvälle mielelle.

 

Myllylahti 2022
Sivuja 26, kovakantinen
ISBN 978-952-356-293-6
L84.2

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Kirjat